Početna arrow Aktuelnosti arrow „IGRAJ SE Z MANO“ – FESTIVAL U LJUBLJANI
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
„IGRAJ SE Z MANO“ – FESTIVAL U LJUBLJANI

Tokom juna u Ljubljani se održavo 9.Međunarodni festival pod nazivom „Igraj se z mano“, u organizaciji Centra Janeza Levca i Duštva za kulturu inkluzije iz Ljubljani. I naši učenici su svojim radionicama, frizerskom i muzičkom, doprilneli uspehu ove fantastične manifestacije.

Brojni učesnici iz zemlje (deca i učenici iz tipičnih škola i vrtića i škola za decu sa smetnjama u razvoju), regiona (BIH, Makedonije, Hrvatske i Srbije...), ali i inostranstva (Poljska, Norveška, Finska...) imali su priliku da pokažu svoje umeće i sposobnosti , ali i da se međusobno druže, razmenjuju stručna i lična iskustva, uživaju u divnim koncertima, vremenu i gradu – domaćinu ovog susreta. 

Nadamo se da će se ova dugogodišnja saradnja nastaviti i narednih godina, a u međuvremenu očekujemo posetu već najavljenih nekoliko delegacija,koji su na tom susretu po prvi put upoznati sa radom i programima naše ustanove.

Puni divnih utisaka i uspomena vratili smo se kući obogaćeni  novim iskustvima i podstaknuti novim idejama koji su već na putu realizacije u cilju što lakše i lepše inkluzivne prakse u našem gradu.

Dragoceno je svako novo poznanstvo , a Ljubljanom će još dugo odjekivati melodija koju je s puno ljubavi interpretirao naš vokalni solista Marko Bašica: “Ma, daj, okreni...taj ringišpil u mojoj glavi...“

ljubljana gostovanje za postavljanje.jpg

 

 
< Prethodno   Sledeće >