Početna arrow Aktuelnosti arrow DOMIJADA I SPORTKI SUSRETI
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
DOMIJADA I SPORTKI SUSRETI

Susret đaka koji školske dane provode u domovima učenika, popularna “Domijada”, održana je ove godine u Zrenjaninu. Naša škola je po prvi put učestvovala na ovoj manifestaciji koja je okupila učenike iz domova i škola sa domovima učenika širom Vojvodine. 

Učenici su se takmičili u kulturnom stvaralaštvu. Naše učenice Mila Petrović i Danijela Gazibarić su se takmičile u pisanju literarnog rada, a Jelena Kračunović, Igor Hardi i Dejan Necić su se takmičili u slikanju. Osvojili smo drugo mesto za primenjenu umetnost i treće mesto za rukotvorine. 

U sportskom delu, naši učenici su ostvarili izuzetne rezultate u stonom tenisu. Zlatne medalje su osvojili Santo Anica i Momir Nikolić, srebrnu Petrana Stanić, a bronzanu Radoslav Nikolić.

Takođe, učestvovali smo na XX Sportskim susretima domova učenika srednjih škola Vojvodine koji su proteklog vikenda održani u Sremskoj Mitrovici.

U revijalnom delu odigrani mečevi sa ekipom domaćina u stonom tenuisu. Pobede su ostvarili Momir Nikolić, Radoslav Nikolić, Santo Ivana i Santo Anica.

domijada 2015 1.jpg

 

domci sportski susreti 2015.jpgdomijada 2015.jpg
 
< Prethodno   Sledeće >