Početna arrow Aktuelnosti arrow USPEŠNO UČEŠĆE NA KONFERENCIJI NOVE TEHNOLOGIJE U OBRAZOVANJU
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
USPEŠNO UČEŠĆE NA KONFERENCIJI NOVE TEHNOLOGIJE U OBRAZOVANJU

Proteklog vikenda, u Beogradskom Belexpocentr, u organizaciji Britanskog saveta u Srbiji, odražni su konferencija i sajam o upotrebama novih tehnologija u obrazovanju. Kao i prethodne godine, aktivno smo učestvovali u ovim događajima.

Među 40-tak uglednih izlagača na sajmu, kroz video i štampane materijale, prikazali smo na koji način koristimo IKT u nastavi, rehabilitaciji i društvenom životu učenika i korisnika.

Brojni ugledni gosti obišli su naš štand. Iskoristili smo priliku da im predstavimo ono što radimo, ali i da dogovorimo načine za saradnju i dalju razmenu iskustava. Između ostalih ugostili smo njegovu ekselenciju ambasadora Velike Britanije u Srbiji, gospodina Denisa Kifa sa suprugom, ministra prosvete i kulture Republike Srpske, prof. Daneta Maleševića i predsednicu Zajednice škola za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju Srbije, gospođu Radu Rakočević, državnu sekretarku u Ministarstvu obrazovanja, prosvete i tehnološkog razvoja Republike Srbije, gospođu Snežanu Marković i druge, stručnjaci za nove tehnologije u obrazovanju dece sa smetnjama u razvoju, Loren Denijer i Džon Galovej.

 

nove tehnologije 2015 ambasador.jpg

 

nove tehnologije 2015 ministar rs i rutka.jpg nove tehnologije 2015 jelena i sekretarka.jpg

 

nove tehnologie 2015 mira isakov.jpg

Tokom dva dana konferencije, na štandovima izlagača bilo je zanimljivih prezentacija i predavanja. Naše koleginice Mirjana Lazor i Nevena Ivković, kao ugledne nastavnice Microsofta, predstavile su rad "Kinect i XBox u rehabilitaciji mladih sa invaliditetom". 

nove tehnologije 2015 mira i nena microsoft.jpg

 

Pored toga, Mirjana Lazor je u konferencijskom delu programa izložila rad "Kreiranje digitalnoh materijala u inkluzivnom srednjem stručnom obrazovanju". 

 
< Prethodno   Sledeće >