Početna arrow Aktuelnosti arrow Odbojka spaja
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Odbojka spaja
Odbojkaški savez Srbije je 25. decembra, u beogradskom hotelu “Metropol Palas”, organizovao novogodišnji koktel “Naša strana mreže” na kojem su dodeljeni trofeji  za najbolju odbojkašicu i odbojkaša i najbolju odbojkašicu i odbojkaša na pesku u 2014.godini.                                                                                                                                    Tom prilikom su, u okviru projekta ”Odbojka spaja”, koji su pokrenuli Odbojkaški savez Srbije I kompanija “Vip mobile”, dodeljeni trofeji “Odbojka spaja” laureatima: Domu za decu i omladinu “Duško Radović” iz Niša i Školi za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović” sa domom učenika iz Novog Sada.                                                                                                                                                           

Generalni direktor Kompanije “Vip mobile”, Dejan Turk,  tada je saopštio da, kao novogodišnje poklone, njihova kompanija poklanja dva televizora za učenike iz Doma u Nišu i naše škole.

Učenici ŠOSO “Milan Petrović”, su otpevali nekoliko pesama i uručili zahvalnice, rad učenika škole,  Aleksandru Boričiću predsedniku OSS i Dejanu Turku.

odbojka spaja 2014.jpg

 

odbojka spaja 2014 1.jpg
 
< Prethodno   Sledeće >