Početna arrow Aktuelnosti arrow Dragi gosti iz Britanskog saveta
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Dragi gosti iz Britanskog saveta

Zaposleni u Britanskom savetu (British Council) u Beogradu proveli su u ponedeljak dan družeći se sa našim učenicima i korisnicima. Ovo druženje je deo njihovog programa za zaposlene, pod nazivom Dan različitosti.

Poseta je imala poseban ton zbog činjenice da su naši gosti zamolili da im domaćini ne budu nastavnici, već naprotiv, naši učenici i korisnici.  

Dan je počeo na Čeneju, gde su gosti sadili luk, presađivali biljke, pakovali sušenu lavandu i bavili se svim onim aktivnostima kojima se uobičajeno bave i naši korisnici.

Nakon toga, otišli smo da ih upoznamo sa terapeutskim konjem koji koristimo u programu za terapiju pomoću konja.

Dan se nastavio u srednjoj školi gde su gosti, raspoređeni u tri grupe, bili u Radnom centru - u radionicama za vez i za izradu nakita, ali gde su im korisnici objasnili i čemu služe i kako se koriste Soundbeam uređaj i Kinekt kamera. Drugi su bili u štampariji i u radio stanici.

Ovu posetu će yaposleni u Britanskom savetu, ali i učenici i svi nastavnici koji su učestvovali u njenoj realizaciji, pamtiti po divnoj atmosferi i obostranoj radosti zbog neponovljivog iskustva koje ćemo svi dugo pamtiti.   

british council cenej decembar 2014.jpg

 

british council decembar 2014 cenej.jpg
 
british council decembar 2014 cenej 3.jpg
 
british council stamparija decembar 2014.jpg
 
british council vez decembar 2014.jpg
 
 
< Prethodno   Sledeće >