Početna arrow Aktuelnosti
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Aktuelnosti
Renoviran objekat u Šajkašu
Tuesday, 27 May 2008
Posle godinu dana velikih aktivnosti od strane zaposlenih u ŠOSO ''Milan Petrović'' iz Novog Sada na renoviranju i obnavljanju objekta u Šajkašu, malom selu koje se nalazi u samom srcu Vojvodine, 15. maja je ovo dislocirano odeljenje dobilo novi izgled, koje sa novom strukturom omogućava kvalitetnije odvijanje vaspitno obrazovnog procesa.   
Danas sam istovremeno srećan, ali i pomalo tužan, izjavio je na otvaranju rukovodilac dislociranih odelenja SOŠO ''Milan Petrović'' Mladen Stanković.Tužan, iz razloga jer danas kada uveliko reforme obrazovanja govore o inkluziji, koja podrazumeva uključivanje dece sa posebnim potrebama u redovno školovanje, mi nismo, ne našom krivicom uspeli da izborimo i naše mesto u osnovnoj školi ovde u Šajkašu, naglasio je Stanković.  
Direktor SOŠO ''Milan Petrović'' Slavica Marković je napomenula da poznavajući nas iz škole ono što zacrtamo i ono što postavimo kao cilj mi to i ostvarimo, a kome zapravo treba u ovom trenutku zahvaliti, prema rečima direktorke su kolege koje rade u Šajkašu, jer je njihovom upornošću i razumevanju opštine Temerin, domaćina objekta, kao i donatora možemo danas da se radujemo zajedno sa decom i njihovim roditeljima.
Ovom svečanom otvaranju koje je bilo propraćen uz bogat umetnički program koji su pripremili učenici škole u Šajkašu, pored nastavnika i roditelja prisustvovali su i načelnik za obrazovanje Ministarstva prosvete  južno-bačkog i sremskog okruga Jovan Vukčević i u ulozi domaćina i gosta prota Dušan Blizanac.
 
LIČNE USLUGE
Tuesday, 27 May 2008
U četvrtak i petak 25. i 26. maja na Čeneju je predviđen dvodnevni sastanak Republičkog veća ličnih usluga. Osnovna tema ovog sastanka je prilagođavanje nastavnog plana i programa u narednoj školskoj godini.
 
<< Početak < Prethodna 101 102 103 104 105 106 107 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 849 - 850 of 850