Početna arrow Aktuelnosti
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Aktuelnosti
XIX DEČIJA LIKOVNA KOLONIJA
Monday, 10 October 2016

Protekle nedelje, u našoj osnovnoj školi, održana je 19. dečja likovna kolonija „Između dva mosta“. Na sada već tradicionalnu manifestaciju,  ove godine odazvalo se 14 osnovnih škola iz Novog Sada i Vojvojdine.

Okvirne teme  bile su : „Kad kiša završi svoju priču, u šumi pečurke nam niču“, „99 luftbalona“i „ Šumski požar“. Korišćene su razne tehnike i materijali, a Kolonija je protekla veoma uspešno . Ssvi učesnici - učenici i nastavnici, ostavili su svoj potpis sa kratkom porukom za druga ili crtež na zajedničkom plakatu „ Paleta za druga“ koji će biti izložen u školi  i objavljen u Bitenu đačkog parlamenta .

Detaljnije...
 
NEKA SE ČUJU MOJA PRAVA I MOJ GLAS
Friday, 07 October 2016

Povodom Svetskog dana osoba sa cerebralnom paralizom danas je u našoj srednjoj školi održana tribina "Neka se čuju moja prava i moj glas", u organizaciji Udruženja "Sunce" i naše škole.

 

Detaljnije...
 
JOŠ IGRE TOKOM DEČIJE NEDELJE
Friday, 07 October 2016

U okviru Dečije nedelje, mladi entuzijasti, saradnici udruženja "Leptirov let", održali su čas fizičkog vaspitanja u našoj osnovnoj školi. Deca su se takmičila u savladavanju poligona,dodavanju loptom i igrama vije.

leptiro let 2016.jpg

 

 

 

 
DRUŽENJE SA PARAOLIMPIJSKIM ŠAMPIONIMA
Friday, 07 October 2016

U okviru Decije nedelje,,Neću da brigam, hoću da se igram", naši osnovci i srednjoškolci su se družeili sa sportistima, šampionima sa Paraolimpijskih igara koje su nedavno završene u Riju.

 

Detaljnije...
 
BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU
Friday, 07 October 2016

AktivnostBezbednost u saobraćajurealizovana je ove nedelje za sve učenike naše osnovne škole. Cilj je bio da se učenici podsete ili nauče osnovim pravilima ponašanja u saobraćaju, koja će im pomoći da budu bezbedni

 

Detaljnije...
 
CECA RAZNATOVIC U POSETI
Friday, 30 September 2016

Juče je u našoj srednjoj školi boravila popularna pevačica Svetlana Ceca Raznatović.

Cilj njene posete bio je da učenicima pokloni  računarsku opremu koja će im pomoći da lakše i kvalitetnije prate nastavu.

Detaljnije...
 
MIRNO MORE 2016.
Tuesday, 27 September 2016
Naši srednjoškolci i njihovi nastavnici i ove godine su bili deo projekta Mirno more. Već više od dvadeset godina za redom, krajem leta, na Jadranskom moru, okupljaju se učesnici Flote za mir - deca i mladi iz republika bivše Jugoslavije, deca iz dečijih sela, ustanova za zbrinjavanje dece, te vaspitnih domova iz Austrije, deca iz nepotpunih porodica, deca se smetnjama i teškoćama u razvoju. Projekat broji preko 1000 učesnika i preko 22 nacionalnosti.

Detaljnije...
 
POMOĆ BANKE INTESA
Monday, 26 September 2016
Zaposleni u banci Inteza (Banca Intesa) bili su naši gosti proteklog vikenda. No, razlog njihovog gostovanja bio je specifičan. Oni su došli da nam pomognu da ulepšamo dvorište srednje škole.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 73 - 80 of 850