Početna arrow Sportske aktivnosti
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Sportske aktivnosti
NAŠI OLIMPIJCI ZABLISTALI U PANČEVU
Pod pokroviteljstvom međunarodne organizacija koja podstiče i angažuje ljude sa mentalnim poteškoćama, i širom sveta promoviše njihovo prihvatanje, razumevanje i poštovanje, Specijalna olimpijada, u zatvorenom bazenu Sportskog centra u Pančevu, 15.10.2011.godine održano je takmičenje u plivanju.
Detaljnije...
 
VOŠA PO 12. PUT NA TRONU
Petnaest korisnika Radnog centra su uz personalnu asistenciju radnih instruktora 27.februara 2010.godine prisustvovali prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije koju su u sjajnoj atmosferi Male dvorane SPC „Vojvodina“ odigrali odbojkaši NIS Vojvodine i Crvene zvezde.
Detaljnije...
 
SLOBODAN MEDOJEVIĆ PRESUDIO "OKLOPNICIMA"
Golom Slobodana Medojevića fudbaleri Vojvodine su već u 4. minutu četvrtfinalnog susreta Lav Kupa Srbije protiv ekipe Smedereva izborili plasman među četiri najbolja tima našeg najmasovnijeg takmičenja.
Detaljnije...
 
ODBOJKA U PRVOM PLANU
Povodom godišnjice odbojkaškog kluba ŠOSO "Milan Petrović", ovo sportsko udruženje bivših sportista, rekreativaca i velikih ljubitelja sporta organizovalo je 19.11.2009. godine sportsko druženje sa timovima Školske uprave.
Detaljnije...
 
Iz Mađarske se naši plivači vratili sa sedam osvojenih medalja
Naša obrazovna ustanova je zajedno sa jednom školom iz Rumunije pozvana da kao gost 10. i 11.oktobra 2009. godine učestvuje na Saveznom takmičenju osoba sa posebnim potrebama u plivanja u Budimpešti.
Detaljnije...
 
Sportske aktivnosti ŠOSO Milan Petrović
Uradjen kompletan backup zbog prestanka važenja .yu domena najavljenog za 2.03.2009.