Početna arrow Edukacije
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Edukacije
DAN MERENJA

Okosnicu obeležavanja Dana merenja ove godine je činila prezentacija

ČAS MERENJA  

 

koja je učenike  prisutne u Plavoj sali srednje škole podsetila na uvođenje samog metra, ali i celog sistema mera za dužinu, površinu i zapreminu. Učenici su imali priliku da se prisete prošlogodišnjeg obeležavanja Dana merenja, a ove godine da pozdrave i goste na ovoj aktivnosti - učenike Osnovne škole "MIloš Crnjanski" iz Novog Sada sa kojima su zajedno pevali, odgovarali na pitanja, sastavljali slagalice, slagali model kubnog metra i osvajali poklončiće - radove učenika škole "Miloš Crnjanski".

Autor i voditelj i ovogodišnjeg Dana merenja je nastavnica matematike Dragana Spremić.

 
„RETKE NEUROLOŠKE BOLESTI KOD DECE“
U organizaciji Tima za retke bolesti i Tima za stručno usavršavanje ŠOSO „Milan Petrović“, a u realizaciji Udruđenja građana za borbu protiv retkih bolesti „Život“, u našoj školi održana je 02.jula 2012.godine konferencija "Retke neurološke bolesti kod dece, rano prepoznavanje, dijagnoza i mogućnost lečenja".
Detaljnije...
 
NOVINE O PRUŽANJU SOCIJALNIH USLUGA U ODNOSU NA NOVI ZAKON O SOCIJALNOJ ZAŠTITI
U cilju pružanja neophodnih znanja o novinama u sistemu socijalne politike nastale usvajanjem novog Zakona o socijalnoj zaštiti, a u organizaciji Grupe 484 u Inkluzivno-kreativnom centru ŠOSO „Milan Petrović”, 14. i 15.06.2012.godine održan je dvodnevni seminar „Novine u pružanju socijalnih usluga i uloga lokalne samouprave u odnosu na novi Zakon o socijalnoj zaštiti“.
Detaljnije...
 
„MERENJE I PROCENA U PSIHOLOGIJI”
U organizaciji Ministarstva prosvete i nauke Republike Srbiji, a u suorganizaciji Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u periodu 30.05 - 02.06.2012. godine održan je jubilarni 60. Naučno-stručni skup psihologa Srbije.
Detaljnije...
 
PREKO ZAPOŠLJAVANJA DO INKLUZIJE OSOBA SA INVALIDITETOM U SRBIJI
Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF), zajedno sa svojim partnerom Fondacijom Soft Tulip iz Holandije, kao i pet organizacija civilnog društva iz Srbije, 5.juna 2012.godine u Hotelu Zira u Beogradu organizovali su nacionalnu konferenciju „Preko zapošljavanja do inkluzije osoba sa invaliditetom”.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 6 - 10 of 83