Početna arrow Edukacije
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Edukacije
PEDAGOŠKI METOD MARIJE MONTESORI
Tokom drugog polugodišta školske 2009/2010. godine u prostorijama ŠOSO „Milan Petrović“ u Novom Sadu organizovano je i realizovano 5 termina za pohađanje akreditovanog seminara stručnog usavršavanja „Pedagoški metod Marije Montesori i njegova primena u vaspitno-obrazovnom radu.
Detaljnije...
 
LJUBAV U MONTESORI PEDAGOGIJI
Kao završnica akreditovanog seminara stručnog usavršavanja „Pedagoški metod Marije Montesori i njegova primena u vaspitno-obrazovnom radu“, za sve polaznike koji su tokom ove školske godine odslušali navedeni seminar, u ŠOSO „Milan Petrović“ je 21. aprila 2010. godine bila organizovana tribina „Ljubav u Montesori pedagogiji“.
Detaljnije...
 
OLIGROFRENOLOZI NA DELU
Društvo defektologa Srbije, Oligofrenološka sekcija (podsekcija: reedukacija i autizam) organizuje redovne susrete defektologa svih profila svakog prvog radnog ponedeljka u mesecu u Institutu za mentalno zdravlje u Beogradu.
Detaljnije...
 
„ŽIVETI ZA DECU“
U Plavoj sali škole za osnovno i srednje obrazovanje „Milan petrović“ 21.04.2010. godine održana je tribina pod nazivom „Ljubav u Montesori pedagogiji“.
Detaljnije...
 
“PROJEKAT PODRŠKE UDRUŽENJIMA RODITELJA U OSAMOSTALJIVANJU OSI”
Edukativna tribina za roditelje korisnika Dnevnog boravka i Radnog centra povodom završetka projekta “Podrška udruženjima roditelja u osamostaljivanju OSI” održana je 20.04.2010.godine u prostorijama organizacione jedinice škole u Jevrejskoj ulici.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 46 - 50 of 83