Početna arrow Edukacije
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Edukacije
SERTIFIKATI U PRAVIM RUKAMA
Novosadska organizacija „Pravo na rad“ obezbedila je specijalna invalidska kolica namenjena kretanju po neravnim terenima, u okviru projekta „World Made“.
Detaljnije...
 
„OSOBE SA AUTIZMOM U ZAJEDNICI“
Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović”, Novi Sad u sardanji sa Katedrom za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i Katedrom za psihijatriju i medicinsku psihologiju Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu organizovala je 14.06.2010. godine međunarodni seminar na temu autizma, pod nazivom “Osobe sa autizmom u zajednici”.
Detaljnije...
 
Seminar o autizmu “Osobe sa autizmom u zajednici”
Škola za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović” iz Novog Sada u sardanji sa Medicinskim fakultetom, Univerziteta u Novom Sadu, Katedra za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i Katedra za psihijatriju i medicinsku psihologiju, 14.06.2010.godine u školi „velikog srca“ organizuje seminar na temu autizma.
Detaljnije...
 
MAŠINCI NA TAKMIČENJU U LESKOVCU
Učenici srednje škole „Milan Petrović“ na 12. Republičkom takmičenju u znanju, veštinama i praktičnom radu u području rada mašinstvo i obrada metala, koje je održano u periodu od 21. do 23.06.2010.godine u ŠOSO „11 oktobar“ u Leskovcu ostvarili su zapažene rezultate.
Detaljnije...
 
PRIMENA ASISTIVNIH INFORMATIČKIH TEHNOLOGIJA ZA SLEPE
U organizaciji Saveza slepih Srbije i Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu u hotelu “Norcev” na Fruškoj gori u periodu od 15. do 17.05.2010. godine održana je Prva balkanska konferencija o primeni asistivnim informatičkim tehnologijama za slepe.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 41 - 45 of 83