Početna arrow Edukacije
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Edukacije
RADIONICA IKT Asistivne tehnologije
U Privrednoj komori Srbije u Beogradu, 22. i 23.novembra 2010. godine realizovana je jedna u nizu radionica „IKT Asistivne tehnologije“, koje u našoj zemlji sprovodi delegacija Evropske unije pod motom „Jačanje dijaloga između društva Srbije i Evropske unije“.
Detaljnije...
 
"KOMUNE ZA REHABILITACIJU ZAVISNIKA PRI VERSKIM ZAJEDNICAMA"
Studenti prve godine Medicinskog fakulteta iz Novog Sada sa Katedre za Specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, posetili su 04.11.2010. godine ŠOSO „Milan Petrović“, i tom prilikom u Plavoj sali prisustvovali pokaznoj vežbi iz predmeta Modeli i sistemi specijalne rehabilitacije i edukacije.
Detaljnije...
 
„NOVE VEŠTINE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM“
Nacionalna služba za zapošljavanje u saradnji sa slovenačkom organizacijom „Papilot“ i Forumom mladih sa invaliditetom Srbije, u okviru Programa za zapošljavanje i socijalnu solidarnost Evropske zajednice - Progres, organizovala je 20.10.2010.godine u ŠOSO „Milan Petrović“, regionalnu konferenciju na temu „Značaj i uloga partnerstva u zapošljavanju osoba sa invaliditetom“, a u okviru projekta „Nove veštine za osobe sa invaliditetom“.
Detaljnije...
 
PREDAVANJE O BATENOVOJ BOLESTI
Škola za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" u saradnji sa Udruženjem roditelja dece obolele od retkih bolesti "Život" organizovala je 28.09.2010.godine predavanje na temu: "Batenova bolest - simptomi, tok bolesti i specifične potrebe obolele dece".
Detaljnije...
 
ZAPOŠLJAVANJE I MIGRACIJE MLADIH
Prvi u nizu sastanaka na temu razvoja integrisanih usluga tržišta rada i socijalnih usluga u organizaciji Vlade Republike Srbije i Fonda Španske Vlade za dostizanje milenijumskih ciljeva razvoja (MDGIF) održan je 24.09.2010.godine u zgradi Palate Srbije u Beogradu.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 36 - 40 of 83