Početna arrow Edukacije
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Edukacije
JOŠ JEDNA GRUPA MENSINIH POČETNIKA
Još jedna grupa nastavnika ŠOSO "Milan Petrović " je prošla seminar u organizaciji MENSA NTC, sistem učenja pod nazivom „Razvoj kreativnog i funkcionalnog razmišljanja i efikasnog učenja“ (kb 493)
 
AKTIVNO UČENJE
U našoj školi u periodu 04-06.02.2011.godine je održan seminar „Aktivno učenje“-bazični deo u kom su date osnovne smernice za obrazovanje nastavnika za primenu metoda aktivnog učenja/nastave.
Detaljnije...
 
ZIMSKI SUSRETI U ITELJA SRBIJE
U Pozorištu mladih u Novom Sadu, 22. januara 2011.godine odrani su 27. Zimski susreti učitelja Srbije, na kojima su prisustvovali i predstvnici ŠOSO“Milan Petrović“.
Detaljnije...
 
KREATIVAN "OKRUGLI STO"
U Plavoj sali škole za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“ realizovan je seminar „MENSA NTC sistem učenja - razvoj kreativnog i funkcionalnog razmišljanja i efikasnog učenja“.
Detaljnije...
 
NOVINE O ASISTIVNIM TEHNOLOGIJAMA
Pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i socijalne politike, a u organizaciji Delta Humanitarnog Fonda, Švedskog Instituta za asistivne tehnologije i Ambasade Švedske u prostorijama Delta Holdinga u Beogradu, 16.12.2010.godine, predstavnici naše škole prisustvovali su jednodnevnom seminaru i prezentaciji asistivnih tehnologija namenjenih osobama sa različitim oblicima invaliditeta.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 26 - 30 of 83