Početna arrow Edukacije
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Edukacije
SVI U ŠKOLU, BUDUĆNOST ZA SVE
U organizaciji Društva učitelja Novog Sada, a u okviru kampanje "Svi u školu, budućnost za sve", koju sprovode Savez učitelja republike Srbije, CIP-Centar za interaktivnu pedagogiju, Centar za obrazovne politike i Fond za otvoreno društvo, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, 07.04.2011.godine, održana je tribina na kojoj su učestvovali i stručnjaci ŠOSO"Milan Petrović".
Detaljnije...
 
MEDICINARI SE ODUŠEVILI SA RADNIM CENTROM
Već tradicionalno učenici Medicinske škole „7.april“ iz Novog Sada posetili su većinu organizacionih jedinica ŠOSO „Milan Petrović“, i tom prilikom se upoznali sa programima rada naše obrazovno-vaspitne ustanove.
Detaljnije...
 
PROFESIONALNA ORIJENTACIJA
Prezentacija postupka profesionalne orijentacije (upoznavanje roditelja sa predviđenim aktivnostima u vezi profesionalne orijentacije na nivou škole i o vremenskoj dinamici tih aktivnosti do kraja školske godine), održana je 28.03.2011.godine u Plavoj sali osnovne škole.
Detaljnije...
 
„FER PROIZVOD“
Stručni tim Uslužnog centra ŠOSO „Milan Petrović“ prisustvovao je 05.04.2011.godine u Privrednoj komori Srbije u Beogradu, Svečanoj promociji i javnom uručenju isprave o kolektivnom žigu Udruženju preduzeća za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom Republike Srbije.
Detaljnije...
 
ASISTIVNE TEHNOLOGIJE I RADNA PRAVA
U organizaciji Ekumenske humanitarne organizacije, a uz finansijsku podršku Evropske unije, u prostorijama Resursnog centra za osobe sa invaliditetom, u periodu 16-18.03.2011.godine održan je prvi trening u okviru projekta "Asistivne tehnologije kao nacin unapredjivanja radnih prava osoba sa invaliditetom".
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 21 - 25 of 83