Početna arrow Edukacije
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Edukacije
„SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO I BIZNIS - MOGUĆNOSTI I IZAZOVI“
Povodom Evropske nedelje malih i srednjih preduzeća, Erste banka i Tim za socijalno uključivanje i smanjivanje siromaštva iz Kabineta potpredsednika Vlade za evropske integracije, organizovali su 11.oktobra 2011.godine u Palati Srbije u Beogradu konferenciju „Socijalno preduzetništvo i biznis - mogućnosti i izazovi“, na kojoj su prisustovli predstavnici ŠOSO „Milan Petrović“.
Detaljnije...
 
VOLONTERI NA NIVOU
U Medijateci ŠOSO „Milan Petrović“ 30.05.2011.godine održan je sastanak Tima za volontere, na kojem je prisustvovalo tridesetak okupljenih aktivnih volontera.
Detaljnije...
 
DAJMO ŠANSU ZADRUGAMA
U organizaciji Grupe 484, Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva pri Kabinetu potpredsednika Vlade za evropske integracije, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja i Komisijom za rodnu ravnopravnost Grada Beograda, a uz podršku Kanadske ambasade i Unikredit banke Srbije, u Palati Srbije na Novom Beogradu 25.maja 2011.godine održana je nacionalna konferencija “Socijalne zadruge - korak bliže socijalnom preduzetništvu u Srbiji”.
Detaljnije...
 
OBRAZOVANJE ZA SVE
U okviru Projekta „Obrazovanje za sve - poboljšanje i unapređivanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja za decu iz marginalizovanih grupa“, koje sprovodi Ministarstvo prosvete i nauke, a finansira Evropska unija, radi se na izradi dva praktična priručnika koja će koristiti učitelji i nastavnici širom Srbije.
Detaljnije...
 
POZITIVNA PRAKSA U INKLUZIVNOM OBRAZOVANJU
Stručnjaci škole za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović” su u okviru projekta “Obrazovanje za sve”, 18. i 19.04.2011.godine učestvovali u radionicama, koje je vodio gospodin Godfrey Claff, ekspert koji ima tridesetogodišnje iskustvo u regeneraciji i smanjenju siromaštva u urbanim i ruralnim sredinama.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 16 - 20 of 83