Početna arrow Edukacije
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Edukacije
„REHABILITACIJA ZAVISNIKA U ŠKOLAMA ŽIVOTA“
U organizaciji ŠOSO „Milan Petrović“ i Male inkluzivne škole Pravoslavne duhovnosti, 17.maja 2012.godine u Inkluzivno-kreativnom centru su za zaposlene, roditelje i zainteresovane građane organizovali promociju knjige „Rehabilitacija zavisnika u školama života“, autorke mr Ljubice Kovačević, nastavnica pravoslavne veronauke u školi „velikog srca“.
Detaljnije...
 
“PRIMERI DOBRE PRAKSE I PERSPEKTIVE ZAPOŠLJAVANJA OSOBA SA INVALIDITETOM U JUGOISTOČNOJ EVROPI"
U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje i Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom, 25. aprila 2012. godine u Best Western Hotel M u Beogradu, održan je međunarodni skup namenjen podsticanju zapošljavanja osoba sa invaliditetom.
Detaljnije...
 
FORMALNO I NEFORMALNO OBRAZOVANJE SLEPIH I SLABOVIDIH OSOBA I STVARNE POTREBE NA TRŽIŠTU
U organizaciji Saveza slepih Srbije, a uz podršku Ministarstva rada i socijalne politike u Elipsastoj sali Doma samoupravljača u Kragujevcu, 20.marta 2012.godine održan je okrugli sto na temu “Trenutne mogućnosti formalnog i neformalnog obrazovanja slepih i slabovidih osoba i stvarne potrebe na tržištu rada“.
Detaljnije...
 
RAZVOJ SOCIJALNOG PREDUZETNIŠTVA U SRBIJI
Samostalna i dobrovoljna društvena organizacija građana Evropski pokret u Srbiji, uz podršku Delegacije Evropske Unije i parnerstvo IRECOOP Veneto, Regionalnog instituta za edukaciju i nevladine organizacije iz Italije, Co.Ge.S, u periodu 6- 9.marta 2012.godine u hotelu „Centar“ u Novom Sadu, organizovao je obuku „Izgradnja kapaciteta službi za zapošljavanje i pružalaca socijalnih usluga na lokalnom nivou za razvoj potencijala alternativne ekonomije u Srbiji sa fokusom na socijalno preduzetništvo“.
Detaljnije...
 
STUDIJSKO PUTOVANJE U BARANJU
U okviru programa Edukacije poljoprivrednih proizvođača za organsku poljoprivrednu proizvodnju na teritoriji Grada Novog Sada, a u organizaciji Zelene mreže Vojvodine i pokroviteljstvom Upravom za privredu Grada Novog Sada, sprovedeno je 2-3.09.2011.godine dvodevno Studijsko putovanje - Obilazak organske poljoprivredne proizvodnje i primeri agrekoturizma na teritoriji Baranje.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 11 - 15 of 83