Početna arrow Posete školi
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Posete školi
SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO, SOCIJALNO UKLJUČIVANJE...
Na inicijativu Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, u Inkluzivno-kreativnom centru ŠOSO „Milan Petrović“ 29.februara 2012.godine održan je sastanak na temu socijalnog preduzetništva.
Detaljnije...
 
RADNA PRAKSA KAO PRVI KORAK ZA IZGRADNJU KARIJERE
Inkluzivno-kretaivni centrar 15.septembra 2011.godine posetili su stručnjaci za oblast zapošljavanja angažovani na projektu "Promocija zapošljavanja mladih" Skupštine evropskih regija koji je podržala Evropska komisija u okviru programa Progres.
Detaljnije...
 
BUDUĆI DEFEKTOLOZI POSETILI IK- CENTAR
Studenati Medicinskog fakulteta iz Novog Sada na odseku za specijalnu edukaciju i specijalnu rehabilitaciju, posetili su 13.10.2011.godine Inkluzivno kreativni centar ŠOSO “Milan Petrović” sa domom učenika.
Detaljnije...
 
ELISA LIGT U POSETI NAŠOJ ŠKOLI
Na preporuku Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu, 06. maja.2011. godine, u poseti školi zajedno sa predstavnicima ove institucije stigla je Elisa Ligt iz Holandije.
Detaljnije...
 
OBELEŽEN DAN ŠKOLE U KRAGUJEVCU
Povodom “Dana škole” predstavnici škole za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“ su 31.05.2011.godine posetili Školu sa domom za učenike oštećenog sluha u Kragujevcu.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 6 - 10 of 96