Početna arrow Posete školi
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Posete školi
MEDICINARI PONOVO KOD NAS
Tradicionalna saradnja između Medicinske škole „7.april“ iz Novog Sada i naše obrazovne ustanove nastavljena je i ove godine realizacijom zajedničkih programskih aktivnosti, u okviru kojih su učenici III razreda opšteg smera ove eminentne škole zajedno sa korisnicima Dnevnog boravka i Radnog centra učestvovali u izradi unikatnih proizvoda kreativnih radionica.
Detaljnije...
 
GRADSKA BIBLOTEKA NASTAVLJA SARADNJU SA ŠKOLOM
Direktor biblioteke Grada Novog Sada Dragan Kojić sa saradnicom posetio je školu, i tom prilikom se sa direktorkom naše institucije Slavicom Marković dogovorio o intenzivnijoj saradnji i i podršci biblioteci naše škole.
Detaljnije...
 
PREDSTAVNICI GRADSKOG ZELENILA U POSETI ŠKOLI
Stručnjaci JKP „Gradskog zelenila“ Novi Sad posetili su ŠOSO „Milan Petrović“ i tom prilikom se sa stručnim timom naše obrazovne ustanove dogovorili o ozelenjavanju dvorišta škole.
Detaljnije...
 
“PALČICA” U POSETI ŠKOLI
Jednog martovskog sunčanog petka u gostima nam je bila predstava “Palčica” u izvođenju pozorišta “Vesela kornjača” iz Novog Sada.
Detaljnije...
 
STRUČNJACI ŠKOLE U SEDIŠTU ŠUMADIJE
Stručnjaci iz ŠOSO „Milan Petrović“ 12. i 13.marta 2010. godine održali su seminar „Individualni plan podrške“ u školi za osnovno i profesionalno obrazovanje gluve dece i omladine sa internatom u Kragujevcu.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 41 - 45 of 96