Početna arrow Posete školi
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Posete školi
POGLED KROZ OBJEKTIV
Našu školu je 10.05.2010. godine posetio eminentni fotograf Martin Candir i tom prilikom održao predavanje na temu "Fotografija" za članove foto kluba ŠOSO "Milan Petrović".
Detaljnije...
 
PROMOCIJA RUKOMETA
Novinari našeg školskog časopisa “Naši koraci” 10.05.2010. godine u prostorijama škole su ugostili popularnog rukometaša Vladimira Mandića.
Detaljnije...
 
PODUJEVČANI PONOVO U NOVOM SADU
Uz podršku Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu grada Novog Sada, u peridu od 8-10.05.2010.godine, škola za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" ugostila je 22 učenika i 8 nastavnika OŠ "Kosta Vujinović" iz Podujeva, koji nastavu pohađaju u Kuršimliji.
Detaljnije...
 
NIŠLIJE U NOVOM SADU
U poseti školi i Edukativnom kampu na Čeneju 22.04.2010. godine bila je delegacija iz Nisa koju su činili roditelji, načelnik školske uprave za nišavski region, prosvetni savetnik, gradski većnik, šef uprave obrazovanja, direktor Dnevnog centra “MARA”, nastavnici, zamenik direktora PU “Pčelica”, koordinator za inkluziju MP, sekretar škole…
Detaljnije...
 
ŽENSKA ROMSKA MREŽA U POSETI ŠKOLI
Predsednica Ženske romske mreže Vojvodine (ŽRMV) Natalija Jovanović posetila je ŠOSO „Milan Petrović“ kako bi se sa stručnim timom škole dogovorili o vrstama podrške deci Roma u okviru naše obrazovne ustanove.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 36 - 40 of 96