Početna arrow Posete školi
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Posete školi
ZEMUNCI PRENELI BOGATO ISKUSTVO NAŠIM KOLEGAMA
Delegacija iz Stacionara za autistične osobe iz Zemuna, koji se u svojoj delatnosti bave trajnim smeštajem autističnih lica, posetili su prošle nedelje ŠOSO „Milan Petrović“.
Detaljnije...
 
IZ ZLATIBORSKOG OKRUGA U RAVNICU
Direktor osnovne škole za slušno oštećenu decu "Miodrag V. Matić" iz Užica, Zorica Vesović i defektolog ove obrazovne ustanove Vesna Boračić, posetili su 22. i 23.03.2011. godine ŠOSO „Milan Petrović“.
Detaljnije...
 
REZULTATI PROJEKTA RANE INTERVENCIJE “KOLIBRI”
Na poziv organizacije Centra za odgoj i obrazovanje ”Vinko Bek” iz Zagreba, delegacija ŠOSO “Milan Petrović” je 16 - 17.03.2011.godine je boravila na konferenciji na kojoj je predstavljen program rane intervencije za decu sa oštećenim vidom.
Detaljnije...
 
„SVI U ŠKOLU-ŠKOLA ZA SVE“
Školu za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“, 15.03.2011.godine posetili su članovi Regionalnog centra Smederevo, članovi gradskog veća Smedereva, kao i još nekoliko stručnjaka relevantnih za cilj posete našoj ustanovi.
Detaljnije...
 
ZDRAVSTVENA STANICA U PRVOM PLANU
Načelnik Gradske uprave za zdravstvo mr sc.med. Mila Uverić-Radović i član Gradskog veća za zdravstvo prof. dr. Aleksandar Kiralj, poestili su 03.03.2011. godine našu obrazovnu ustanovu.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 16 - 20 of 96