Početna arrow Posete školi
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Posete školi
KOSOVARI DEO TRADICIJE
Stručna poseta gostiju iz OŠ "Kosovski Božur" iz Kosovske Mitrovice realizovana je u periodu od 30.05. od 01.06.2011. godine.
Detaljnije...
 
"MILJACKA TIHO TEČE"
Nakon uskršnjih praznika, u periodu 26-29.05.2011.godina, petočlana grupa iz ŠOSO "Milan Petrović", imala je prilike da se upozna sa specijalnim školstvom regiona posetivši Sarajevo.
Detaljnije...
 
STRUČNI TIM „ZARE“ U POSETI NAŠOJ ŠKOLI
Stručni tim na čelu sa direktorom Akcionarskog društva za radno osposobljavanje i zapošljavanje osoba sa invaliditetom „POBEDA -ZARA“ iz Petrovaradina, Mirko Stankov, posetio je našu instituciju i tom prilikom je dogovoreno uzajamna saradnja na realizaciji obuke za novi obrazovni profil srednje škole - bravar.
Detaljnije...
 
ELIKSIR PIŠE O NAŠOJ ŠKOLI
Školu za osnovno i srednje obrazovanje “Milan Petrović” tokom aprila 2011.godine je posetila novinarka časopisa “Eliksir”, Iris Kopčanski, i u srdačnom razgovoru sa direktorkom naše obrazovno-vaspitne ustanove Slavicom Marković pripremila tekst o našoj instituciji, koji ćete moći da pročitate u narednim brojevima časopisa “Eliksir”.
Detaljnije...
 
PROFESORI GOSTI NOVOG CENTRA NAŠE ŠKOLE
Prostorije novog srednjoškolskog objekta ŠOSO "Milan Petrović" posetili su tokom aprila 2011.godine uvaženi gosti Medicinskog fakulteta iz Novog Sada i Fakulteta za specijalnu edudakciju i rehabilitaciju iz Beograda: dr Špela Golubović, dr Dragan Rapajić i dr Goran Nedović.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 11 - 15 of 96