Početna arrow Dnevni boravak
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Dnevni boravak - Vesti
Poseta Udruženju ribolovaca Novog Sada
Monday, 09 February 2009
Dvadeset korisnika Dnevnog boravka zajedno sa nastavnicima ove organizacione jedinice ŠOSO „Milan Petrović“ u petak, 5.februara posetili su Udruženje ribolovaca Novog Sada, gde su se družili sa iskusnim ribolovcima.
Detaljnije...
 
Održana VI Rumenačka pihtijada
Monday, 09 February 2009
Pet korisnika Dnevnog boravka zajedno sa nastavnicama ove organizacione jedinice ŠOSO „Milan Petrović“ posetili su u petak, 6. februara šestu "Rumenačku pihtijadu" koja se za minuli vikend održala u ovom vojvođanskom selu. 
Detaljnije...
 
ŠKOLA PLESA
Monday, 26 January 2009

Svakog petka u nedelji sa početkom od 10.00 časova u prostorijama Dnevnog boravka škole za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" organizuje se kurs plesa.

Detaljnije...
 
ŠKOLA RIBOLOVA
Monday, 26 January 2009

Svakog četvrtka u nedelji sa početkom od 9.00 časova Novosadska škola ribolova za korisnike Dnevnog boravka škole za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" organizuje kurs ribolova.

Kurs obuhvata i teorijsku nastavu koju drži instruktor Sava Strajnić, a nakon predavanja izlazi se na reku, gde 12 polazika ovog kursa teoriju pretvaraju u praksu.

 
Upoznajmo Muzej Vojvodine
Monday, 26 January 2009

U organizaciji kustosa-pedagoga Vladimira Jovanovića i Ivane Stepanov Tasića u Muzeju Vojvodine za korisnike i nastavnike Dnevnog boravka škole za osnovno i srednje obrazovanje "Milan Petrović" organizovan je Edukativni program "Upoznajmo Muzej Vojvodine".

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 41 - 45 of 45