Početna arrow Dnevni boravak
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Dnevni boravak - Vesti
Kako se obeležava Uskrs
Monday, 04 May 2009
Deset korisnika Dnevnog boravka uz stručnu asistenciju vaspitača Stanislave Sertić, radnog instruktora Snežane Josimov i socijalnog radnika Zore Kizić, 08.aprila su u okviru edukativnog programa "Upoznajmo Muzej Vojvodine", ukrašavali uskršnja jaja i upoznali se sa običajima obeležavanja Uskrsa.
Detaljnije...
 
Sanduci za devojački miraz
Tuesday, 21 April 2009
Deset korisnika i tri stručna asistenta Dnevnog boravka ŠOSO "Milan Petrović", 18.marta posetili su Muzej Vojvodine i u okviru već tradicionalnog edukativnog programa "Upoznajmo Muzej Vojvodine", radno učestvovali u stvaranju sanduka za devojački miraz.
Detaljnije...
 
Korisnici Dnevnog boravka krenuli na kurs računara
Wednesday, 01 April 2009

Ekumenska humanitarna organizacija (EHO) organizovala je Osnovni kurs računara za pet korisnika Dnevnog boravka ŠOSO "Milan Petrović".

 

 

Detaljnije...
 
U Dnevnom boravku obeležen Dan žena 8. mart
Wednesday, 11 March 2009
Povodom Međunarodnog dana žena, koji se svake godine slavi 8.marta i posvećen je lepšem polu, u Dnevnom boravku ŠOSO "Milan Petrović", 6. marta korisnici ove organizacione jedinice i Radnog centra obeležili su ovaj praznik, koji je nastao kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca.
Detaljnije...
 
Dnevni boravak ŠOSO "Milan Petrović" posetio izložbu "Egzotic Zoo" u Temerinu
Friday, 27 February 2009
U organizaciji Kulturnog izložbenog centra "Lukijan Mušicki" u Temerinu, 25 članova Dnevnog boravka i Radnog centra ŠOSO "Milan Petrović" posetili su 26.februara izložbu prepariranih životinja pod nazivom "Egzotic Zoo".
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 36 - 40 of 45