Početna arrow Radni centar
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?
Radni centar - Vesti
RADNI CENTAR U KORAK PUTOKAZIMA
Tuesday, 05 March 2013
Novosadski sajam počeo je ovogodišnju sezonu već tradicionalnim manifestacijama posvećenim obrazovanju, knjizi i umetnosti.
Detaljnije...
 
RADNI CENTAR U POSETI SOS DEČIJEM SELU U SREMSKOJ KAMENICI
Tuesday, 05 March 2013
Osim obaveznih radno-terapijskih aktivnosti, korisnicima Radnog centra su u toku godine na raspolaganju i određeni fakultativni programi koji se realizuju u vidu planiranih izleta, ekskurzija i poseta. U cilju bogaćenja ličnog iskustva i sticanja novih znanja kod korisnika, 12.02.2013.godine realizovana je poseta u SOS Dečije selo „Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici.
Detaljnije...
 
„GULIVER“ I „RADOSNICA“ U RADNOJ POSETI NAŠEM CENTRU
Friday, 01 March 2013
Deca predškolskog uzrasta iz PU „Radosno detinjstvo“ - vrtić „Guliver" i „Radosnica" su tokom februara 2013.godine u pratnji njihovih roditelja i stručnih lica zaposlenih u ovoj predškolskoj ustanovi, posetili ŠOSO „Milan Petrović” sa Domom učenika na Novom Naselju, i tom prilikom se upozali sa svim segmetima rada škole u okviru novog objekta.
Detaljnije...
 
"IFAM & INTRONIKA 2013" U NOVOM SADU
Thursday, 28 February 2013
Međunarodni sajam automatike, robotike, mehatronike, IFAM i Međunarodni sajam industrijske i profesionalne elektronike „Intronika” održan je na Novosadskom sajmu u periodu od 20. do 22. februara 2013. godine.
Detaljnije...
 
MEDICINARI SE ODUŠEVILI RADNIM CENTROM
Thursday, 28 February 2013
Saradnja između Medicinske škole „7.april“ i ŠOSO „Milan Petrović“ sa Domom učenika nastavila se i početkom ove 2013.godine, u vidu upozavanja učenika ove škole sa potencijalima koje naša obrazovna ustanova može da pruži eventualnim korisnicima usluga.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 31 - 35 of 80