Početna
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?

Syndicate

Poklon S Leasing-a
Friday, 05 July 2013
Zahvaljujući ljubaznosti i dobročinstvu kompanije S Leasing doo iz Beograda, juče je školu stigao automobil Ford Mondeo. 
Detaljnije...
 
Još jedna pomoć prijatelja iz Rotary kluba Novi Sad
Tuesday, 02 July 2013

Tokom vikenda posetili su nas prijatelji iz Rotary kluba Novi Sad sa svojim gostima iz Rotary kluba Freiburg-Breisach (mešoviti  Nemačko-Francuski klub)i Rotary kluba Canterbery iz Velike Britanije.

Kao i uvek, nisu došli praznih ruku.
Detaljnije...
 
NA ISTOM ZADATKU: ŠOSO “MILAN PETROVIĆ” I MMC LED ART
Monday, 01 July 2013

Kraj školske godine u objektu srednje škole obeležilo je otvaranje ŠOK ŠOSO galerije. Na otvaranju je predstavljena izložba fotografija koje dokumentuju  proces adaptacije novog prostora Led arta u Zmaj Jovinoj 22, koji su krečili učenici Škole. Inače, ŠOK ŠOSO galerija je četvrta nizu ovakvih galerija u gradu, koje promovišu širenje i pristupačnost “umetnosti“ van institucija i klasičnih izlagačkih prostora. 

Detaljnije...
 
Novi plastenik na Čeneju
Wednesday, 20 June 2012

Jedan od prepoznatljivih obeležja našeg Edukativnog kampa na Čeneju svakako je plastenik. No, pretprošle zime, zbog velikog snega plastenik se srušio.

Zahvaljujući našim dugogodišnjim prijateljima i dobrotvorima, članovima Rotary kluba Novi Sad, Čenej ponovo izgleda onako kako smo svi navikli.
Detaljnije...
 
Poseta delegacije Britanskog saveta
Thursday, 20 June 2013

Delegacija Britanskog saveta (British Council) na čelu sa gospodinom Tony O’Brien-om, direktorom za Srbiju i zapadni Balkan, posetila je objekat naše srednje škole.

Detaljnije...
 
KONKURS
Friday, 21 June 2013

Na osnovu Konkursa za prijem učenika u ustanove za smeštaj i ishranu za školsku 2013/2014 u Republici Srbiji , koji raspisuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja , rešenjem broj 611-00-818/2013-05 od 23.05.2013. Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“ sa domom učenika, Novi Sad

raspisuje

K O N K U R S

ZA PRIJEM UČENIKA NA SMEŠTAJ I ISHRANU ZA ŠKOLSKU 2013/2014 GODINU

 

 

http://dom.smp.edu.rs/Konkurs.html

 
SREBRNI ODSJAJ NOVOG SADA
Thursday, 20 June 2013
Sunčanog jutra 14.juna 2013.godine grupa od 116 korisnika Radnog centra i Dnevnog boravka “Milan Petrović“ sa domom učenika, zajedno sa roditeljima, instruktorima, zaputila se u svoju avanturu. Dobra organizacija turističke agencije "Avenija putovanje" je omogućila da provedemo dva divna dana u odmaralištu „Konak“ nadomak Srebrnog jezera.
Detaljnije...
 
POZIV
Tuesday, 18 June 2013

POZIV

za prikupljanje ponuda u postupku javne nabavke male vrednosti dobara - materijal za saobraćaj 

PREUZMITE DOGUMENT 

 
Festival u Slovenbiji
Friday, 07 June 2013

Predsavnici Škole: Melanija Zivlak, Aleksandra Todorov Nešić, Marija Vukić, Saša Sekulović, Marko Bašica, Katarina Đorđević i Jovana Nikolić su krajem prošlog meseca  učestvovali na sedmom međunarodnom festivalu „Igraj se z mano“, koji su Zavod za osposobljavanje „Janeza Levca“ i Društvo za kulturnu inkluziju iz Ljubljane organizovali u Ljubljani i Mariboru. 

Detaljnije...
 
POZIV
Monday, 03 June 2013

POZIV

za prikupljanje ponuda u postupku javne nabavke male vrednosti dobara-

sredstava za održavanje higijene i papirne galanterije

 

PREUZMI DOKUMENT 

 

 
OTVORENA IZLOŽBA ZAŠTO VOLIM SPOMEN ZBIRKU U „NOĆI MUZEJA”
Monday, 03 June 2013
Upravnica Spomen-zbirci “Pavla Beljanskog” Jasna Jovanov, vanredni profesor na departnanu za slikanje Akademije umetnosti, Bosiljka Zirojević Lečić i direktorka ŠOSO “Milan Petrović” sa domom učenika, Slavica Marković 29. maja 2013.godine svečano su otvorile izložbu Zašto volim Spomen-zbirku u „Noći muzeja“.
Detaljnije...
 
Pobeda na konkursu
Wednesday, 29 May 2013
Naša učenica Ružica Bajac još jednom je pokazala kako se talenat i rad mogu udružiti i oplemeniti svet u kojem živimo. Na literarnom konkursu „Srpske majke“ koji je raspisao časopis Svetosavsko zvonce Ružica je osvojila treće mesto u kategoriji učenika srednjih škola. 
Detaljnije...
 
Poseta školi u Vukovaru
Wednesday, 22 May 2013

U okviru projekta "Zemlja je naše blago", nedavno je grupa naših osnovaca i nastavnika bila u gostima u osnovnoj školi „Josipa Matoša“ u Vukovaru.

Detaljnije...
 
15. Republičko takmičenje
Monday, 20 May 2013
Krajem protekle nedelje bili smo domaćini 15. Republičkog takmičenja učenika srednjih škola u području rada: „Trgovina, ugostiteljstvo i turizam“ i „Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane", za obrazovne profile pripremači namirnica i serviri. 
Detaljnije...
 
POZIV
Monday, 13 May 2013

Poziv

za prikupljanje ponuda u postupku javne nabavke male vrednosti dobara -

hrane za ishranu učenika škole 

PREUZMITE DOKUMENT


 
SAJAM PROFESIONALNE ORJENTACIJE
Monday, 29 April 2013
Tokom prethodne dve nedelje učestvovali smo na sajmovima profesionalne orijentacije i planiranja karijere. 
Detaljnije...
 
JOŠ JEDNA NAGRADA
Tuesday, 23 April 2013

Ove nedelje u našu školu je stigla još jedna nagrada. Po prvi put, nagradu smo dobili u oblasti primene informacionih tehnologija u obrazovanju.

Detaljnije...
 
Nova donacija
Wednesday, 24 April 2013
Danas je u školu stigla još jedna donacija iz Humanitarnog društva "Mitropolit Stefan Stratimirović 1926" iz Novog Sada.
Detaljnije...
 
12. Državna smotra radova učenika s teškoćama u razvoju
Monday, 22 April 2013
Na poziv naših dragih kolega i prijatelja iz Pule, sredinom aprila posetili smo 12. Državnu smotru radova učenika s teškoćama u razvoju u tom gradu. 
Detaljnije...
 
Seminar Daniela Kiša
Saturday, 20 April 2013

Iako slep od detinjstva, Amerikanac Danijel Kiš, vozi bicikl, planinari i samostalno se kreće kroz prostor, zahvaljujući tehnici coktanja jezikom.

Rado se odazvao pozivu Delta Fondacije da svoja iskustva i znanje prenese  slabovidoj i slepoj deci, njihovim nastavnicima i roditeljima tokom trodnevnih treninga i radionica u našoj školi.
Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 281 - 300 of 321