Početna
  • English
  • Serbian (latin)

Meni

Login Form


Zaboravili ste lozinku?

Syndicate

17. DEČIJA LIKOVNA KOLONIJA "IZMEĐU DVA MOSTA"
Friday, 17 October 2014

Ideja o inkluzivnom radu i druženju osnovnih škola, uspešno traje već 16 godina. Pozitivno  je prihvaćena od roditelja, škola i društvene zajednice. Nastali radovi  se koriste za izradu kalendara, čestitki i promotivnog materijala. Svaka Dečija likovna kolonija je propraćena i prigodnom izložbom radova nastalih na predhodnoj manifestaciji.                                                      

                                         

Detaljnije...
 
NOVI OBJEKAT
Friday, 03 October 2014

Naši učenici i korisnici ubuduće će na raspolaganju imati još jedan objekat u kome će se realizovati brojni programi namenjeni deci i njihovim porodicama. Reč je o jednoj od vila na Tatarskom brdu, u Sremskoj kamenici, koju je Direkcija za upravljanje oduzetom imovinom predala na korišćenje Gradu Novom Sadu. Odlukom Grada on je ustupljen školi.

Juče su objekat obišli ministar pravde, Nikola Selaković, direktor Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom, Dejan Carević i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević.

Detaljnije...
 
NAUČNO IGRALIŠTE
Thursday, 02 October 2014

U organizaciji Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, krajem protekle nedelje, u tržnom centru "BIG", održana je peta najveća i najzabavnija promocija nauke u našoj zemlji „Noć istraživača“.

Svi programi Noći istraživača su novi, atraktivni, interaktivni, prilagođeni svim uzrastima i ne zahtevaju prethodno usko-stručno obrazovanje. Kao i prethodnih godina, jedan od pokrovitelja ovog jedinstvenog događaja je bila i Erste banka.

Naša škola se posetiocima sajma predstavila sa interaktivnim igrom „Little alchemy“: Od čega šta nastaje? Nauči kroz igru! 

Detaljnije...
 
PROMOVISANA AUDIO BIBLIOTEKA
Tuesday, 30 September 2014

Juče je u našoj školi promovisan projekat “Audio biblioteka – novo pomagalo za nas“ koji je, u okviru programa „Zajednici zajedno“, realizovalo Udruženje građana „Sunce“ za cerebralnu i dečiju paralizu južnobačkog okruga Novi Sad uz finansijsku pomoć kompanije NIS Gaspromnjeft. Knjige iz audiobiblioteke će ubuduće biti na raspolaganju učenicima i korisnicima naše škole.

Detaljnije...
 
MIRNO MORE 2014
Thursday, 18 September 2014

I ove godine naši učenici i nastavnici učestvuju u tradicionalnom projektu „Mirno more“, koji pod motom  „Odbaciti sve predrasude preko palube i živeti zajedno na jednom brodu!“  okuplja decu i mlade različitog etničkog i socijalnog porekla, pripadnike marginalizovanih slojeva društva i ratom zahvaćenih područja.

Evo kako o tome izveštava novosadski „Dnevnik“:

http://www.dnevnik.rs/drustvo/panonski-mornari-na-jadranu
 
DUNAVSKI VEZ
Wednesday, 17 September 2014

Udruženje žena „Zlatne ruke“ iz Bačke Palanke i Kulturni centar Bačka Palanka, 13. septembra 2014.godine su organizovali drugu po redu manifestaciju „Dunavski vez“.

Detaljnije...
 
NAGRADA NA KONKURSU « ZELENE IDEJE ZA NAŠ GRAD“
Wednesday, 17 September 2014

Naša učenica, Jelena Damjanović, osvojila je treću nagradu u kategoriji srednjoškolaca na takmičenju « Zelene ideje za naš grad » koje su povodom Evropske nedelje mobilnosti 2014 organizovali Delegacija EU u Srbiji, EU info centar, Direkcija za javni prevoz, Sekretarijat za saobraćaj Grada Beograda i JKP GSP Beograd. 

Detaljnije...
 
LEPI UTISCI
Friday, 12 September 2014

Juče je naš gost bio narodni poslanik, dr Dušan Milisavljević. Procitajte utiske koje je sa drugima podelio preko Twitter-a .

 

 
PRIJATELJI IZ NORIČA
Friday, 12 September 2014

Juče su nam u gostima bili dragi prijatelji - članovi Društva prijateljstva Norfolk/Norič - Novi Sad. Ovog puta je njih sedmoro, na čelu sa počasnim građanima Novog Sada, gospođom i gospodinom Dajanom i Piterom Bekli, deo svog odmora provelo u Novom Sadu.

Tokom svog već tradicionalnog jesenjeg boravka u našem gradu, juče su se družili s nama. Bila je to prilika da im pokažemo kako smo iskoristili novac koji su za nas prikupili tokom zimskog humanitarnog koncerta u Noriču.

 

Detaljnije...
 
Promocija projekta „Nedelja u sedlu“
Monday, 01 September 2014

Tokom protekle nedelje promovisali smo projekat „Nedelja u sedlu“. Ovaj pilot projekat je, tokom školskog raspusta, ponudio novu aktivnost deci i učenicima ŠOSO „Milan Petrović“. Svakog prepodneva tokom poslednje sedmice u avgustu, na Salašu broj 341 na Čeneju, deca, učenici, njihovi roditelji i svi zainteresovani imali su priliku da se upoznaju i isprobaju u Aktivnostima pomoću konja i terapiji pomoću konja (APK/TPK). 

Detaljnije...
 
NEDELJA U SEDLU
Monday, 25 August 2014
Počela je "Nedelja u sedlu"!
 
IZLOŽBA U DOMU OMLADINE U BGEOGRADU
Monday, 09 June 2014

U četvrtak, 12.06. u 18:00 časova, otvara se izložba "Moje, tvoje, naše sutra" u Beogradu u Domu omladine.

Na izložbi će biti izloženi i radovi naših učenika koji su učestvovali u ovom projektu interkulturalnog stripa u organizaciji udruženja  "Oko nas".

Istoimeni film koji je sniman tokom trajanja projekta možete pogledati na sajtu RTS-a u okviru emisije "Građanin" od 7.06.2014. (drugi prilog)

na adresi: http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/18/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+2/1617955/%D0%93%D1%80%D0%B0%D1%92%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%BD.html

 

Pozivamo Vas da posetite izložbu i pogledate film

 

Detaljnije...
 
ITERRESORNA KOMISIJA U NOVOM PROSTORU
Tuesday, 20 May 2014

Obaveštavamo Vas da Interresona komisija od 12.05.2014. radi u objektu srednje škole u ulici Bate Brkića bb, Radno vreme komisije je od ponedeljka do četvrtka od 15:00 do 18:00 časova, po utvrđenom rasporedu.

Vest o preseljenju objavljena je na sajtu Grada Novog Sada.

http://www.novisad.rs/interresorna-komisi-od-danas-u-novim-prostori-ama#.U3o8j2GrvfA.email 

 
DAN INKLUZIVNOG SPORTA
Monday, 12 May 2014

U subotu, 10. maja učestvovali smo na "Danu inkluzivnog sporta", na terenima "Fruškogorca" u Sremskoj Kamenici.

Pored naše škole, juniorsku i kadetsku reprezantaciju Sbije u softbolu, upoznali su đaci iz Sremske Kamenice, deca iz Dečjeg sela i Veternika. Manifestaciju su pozdravili predstavnici Grada Novog Sada, a pomogli Minakva, Eliksir natura i Chips Way.

Više o manifestaciji pogledajte na:

http://www.novisad.rs/odrzhan-dan-inkluzivnog-sporta-i-rekreatsi-e

http://novosadska.tv/vest.php?id=11454

 

Detaljnije...
 
DAN INKLUZIVNOG SPORTA
Thursday, 08 May 2014

Pozivamo Vas na

10.jpg

 

 

 

 

 

 
Isheklajmo Dunav
Monday, 28 April 2014
Pozivamo vas da nam se pridružite u projektu “Željeni Dunav” koji je pokrenula organizacija “Dunavski umreživači” (Danube networkers) iz Ulma. Želja organiztora je da što više ljudi iz podunavskih zemalja isheklaju nit koja će biti dužine Dunava.
Detaljnije...
 
KARAVAN: SVI ZA PRAVA - PRAVA ZA SVE U SUBOTICI 30.4.
Monday, 28 April 2014
POZIVAMO VAS DA SE UKLJUČITE U 
KARAVAN: SVI ZA PRAVA - PRAVA ZA SVE U SUBOTICI 30.4.
Dan posvećen ljudskim pravima u Omladinskom klubu "Skladište"
Karavan: Svi za prava - prava za sve održaće se 30. aprila u Fokusu - Fondaciji za omladinsku kulturu i stvaralaštvo koji se nalazi na adresi Park Ferenca Rajhla 12/a (zgrada bivšeg bioskopa Jadran, stepenice levo).
 
 
Detaljnije  o programu u kome učesvuje i ŠOSO "Milan Petrović".
 
Detaljnije...
 
JAVNA NABAVKA
Friday, 25 April 2014

POZIV U POSTUPKU JAVNE NABAVKE MALE VREDNOSTI br. 4/2015

ZA PODNOŠENJE PONUDA  

PO PARTIJAMA

Preuzmite  POZIV   i KONKURSNU DOKUMENTACIJU      

 
Pojašnjenje za JNMV 4/2014
Tuesday, 22 April 2014
Pojašnjenje na pitanje preduzeća Crveni signal možete preuzeti OVDE.
 
JAVNA NABAVKA
Wednesday, 16 April 2014

POZIV U POSTUPKU JAVNE NABAVKE MALE VREDNOSTI br. 4/2014 

ZA PODNOŠENJE PONUDA  

PO PARTIJAMA

Preuzmite  POZIV  i KONKURSNU DOKUMENTACIJU    

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 181 - 200 of 294